Hvordan kan du finde den finansielle succes du søger

Copyright 2006 Tony Mase

Ikke så længe siden, fik jeg et spørgsmål fra en kunde, der gik noget som dette (jeg har redigeret ud af personlige oplysninger):

“Tony, jeg vil virkelig gerne stille dig et spørgsmål og forhåbentlig vil du give mig et meget ærligt svar.”

“Jeg kan se mange forskellige muligheder tilgængelige everyday via mail, e-mail, medier, forfremmelser, ebooks, osv.”

“Tony, jeg har en familie at forsørge, og jeg ønsker du skal vide at jeg er en genfødt kristen og har en meget god personligt forhold til Jesus hverdags af mit liv.”

“Mit problem er at jeg har søgt og søgt og jeg fortsætte med at søge efter en måde at tjene en god levende for min familie, så min kone kan afslutte arbejdet. Hvordan kan jeg virkelig finde den velstand, som Gud lover og ønsker sine børn? Hvad kan jeg gøre i liv?”

“Jeg lige fik fyret i dag efter prøver in-home salg og ikke møde min månedlige kontingent! Jeg er ikke et højtryk sælger, men jeg ønsker at give folk med et godt produkt eller service. Jeg har virkelig brug at finde en løsning! Er det at starte en hjemmeside og give info eller produkter? Jeg ville højlig påskønne jeres ærlige svar!”

Dette spørgsmål virkelig kan koges ned til…

“Hvad kan eller bør jeg * gøre * i liv at finde finansielle succes jeg søger for mig og min familie?”

Det er en glimrende spørgsmål og jeg spurgte næsten hver eneste dag i en eller anden måde.

I sin bog “Den personlige magt Course” skrev Wallace D. Wattles, bedst kendt for sin klassiske mesterværk “The Science of kom Rich”:

“… du skal vide, hvad du ønsker at gøre. Først skal du vælge din virksomhed. Vælg den, der forekommer mest i din smag, og som vil kræve anvendelse af dine stærkeste fakulteter. Vælg dit liv arbejde ting du mest ønsker at gøre. Ikke blive besat af tanken om, at du skal fastsættes af omstændigheder i nogle business eller erhverv, som du ikke kan lide, og spærret ud fra den, som du ønsker. Selv om du er at tjene penge, du er ikke vellykket, så længe du gør noget du ikke kan lide at gøre, og ikke gør, du ønsker at gøre. Den mand, der føler, at han er malplaceret er hverken rige eller succesfulde. Måske består den mest afgørende del af rigdom-kultur i at finde stedet, hvor du vil være lykkelig i dit arbejde. Hvis du ikke er lykkelig i dit arbejde, er du en slave.”

Og deri ligger nøglen…

Hvis du ønsker at få rige, men du definere rige for dig selv, det er meget vigtigt for dig at beslutte, hvad * du * ønsker at gøre baseret på hvad du * lignende * at gøre.

Her er deal…

Du kan blive rig i * enhver * erhverv.

Lad mig gentage, at…

Du kan blive rig i * enhver * erhverv!

Ikke tro mig?

Bare tag et kig omkring dig og du vil se, der er mennesker, der fik rig på * hver * tænkeligt forretning og erhverv.

Ingen yderligere bevis er nødvendige.

So…

Da det er indlysende, du kan blive rig i en forretning eller profession, hvorfor ikke valgte en forretning eller profession, som du kan lide?

Du se…

De fleste mennesker har det baglæns. De sætter “vognen foran hesten”, så at sige.

De beslutter sig for de ønsker at blive rig og straks begynde at lede efter en måde eller måder at tjene flere penge uden hensyntagen overhovedet til hvad de kan lide at gøre, eller lige så vigtigt, hvad de * ikke * vil gerne gøre.

Med andre ord…

De ser for en forretning eller profession at få ind baseret udelukkende på de penge, de tror, de kan gøre.

Nu…

Dette virker måske for nogle.

Men…

Det har aldrig fungeret for mig.

Når jeg har gjort noget rent for de penge, som er præcis, hvad jeg brugte meste af mit liv, gør, ikke alene var jeg helt elendig i processen men hver eneste gang, uden undtagelse, jeg fejlede!

So…

Min “ærlige svar” er dette…

Første…

Ignorere * alle * de såkaldte “muligheder” flyder rundt derude. Oftere end ikke, disse såkaldte “muligheder”, uanset om de er online eller offline “muligheder”, er intet mere end for en anden mulighed for at få dine hårdt tjente penge!

Anden…

Sidde og beslutte, hvad det er * du * gerne gøre.

Tredje…

* Tænk * på en måde eller måder at tjene penge at gøre, hvad du kan lide at gøre.

Selvom du måske nødt til at udvikle nogle evner, færdigheder eller talenter til at tjene penge at gøre, hvad du kan lide at gøre og/eller du skal muligvis midlertidigt gøre noget du ikke kan lide at gøre for at tjene penge, mens du arbejder hen imod at tjene penge at gøre, hvad du gerne gøre…

I sidste ende…

Gør hvad du kan lide at gøre, vil kombineret med konstruktiv tænkning og konstruktiv handling, bringe dig den finansielle succes du søger for dig og din familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.