Sandra Bullock Skråstreger Pris Af Hendes Oceanfront Georgien Ejendom Til $6.1 M

Den forhøjede mezzanin er blevet udvidet til også at omfatte en skjult dobbelt seng, renoveret originale single køjesenge, og custom bygget lagerenhed. Trail Edition modeller er baseret på SR5 trim niveau, og kan komme med enten to – eller firehjulstræk. Når det er på vej, vi spiser den samme mad som vi gør, når vi er hjemme. Daisy Vera Lille Hus er faktisk den tredje hjem, at det farvede glas vindue er blevet installeret i så langt. Daisy Vera Lille Hus får strøm fra et tag-baserede solar-panel-antenne, der er tilsluttet til batterier for at sikre, at lysene bliver i dårligt vejr (der er også en standard RV-style blodtryksmåling installeret).

Curley Cacti Daisy Vera Lille Hus er baseret på en standard-dobbelt-akslet trailer og foranstaltninger 7.2 m (23 ft) lang tid. Familien er et stærkt tema med Daisy Vera Lille Hus og off-grid-modellen integrerer også et arvestykke farvede glas vindue. Der er bare et soveværelse i Daisy Vera Lille Hus, som er en typisk lille hus-stil hems soveværelse med lavt til loftet og er nået ved opbevaring-integreret trappe. Dette garderobe er perfekt til at tilføje en smule af en erklæring brik til dit soveværelse. En lille fold-up tabel udvider på køkkenbordet og der er også en hel del af den lagerplads, der er gemt væk, herunder pull-out pantry og en pull-out trash opbevaring område.

de Besøgende træde ind i den stue, som har en sovesofa, et lille lager loft over, at der er adgang til ved at stige. Nogle mennesker foretrækker at have en skuffe, ved foden af sengen, tilrådeligt, når rummet er smal eller lille. Og når der er behov for til middag, det kan bare blive trukket ned, og hurtigt omsætte den levende rum i en spisestue. Fra køkken er en formel spisestue, vin chiller og store butler ‘ s spisekammer. Det ville se fantastisk i et ekstra værelse, (eller ikke så ekstra værelse), dette er en robust møbel, der fordobler op som en god nats søvn for gæsterne.

En sænket gulv platform område gør det lettere at stå op og få tøj på, og rummet er dækket af et tagvindue. Få dette en hurtig, det er sikre på at sælge ud. Men udviklingen af divan senge er ikke en meget gammel og navnet i sig selv opstår en masse spørgsmål i hovedet på folk, få mere information hvad der er divan senge. I den ene ende var en lagerplads. Der er ingen grund til at skille sig af med dem, så længe du ved, hvordan til at udnytte hver en bid af den disponible plads i dit hjem. Der er endda lidt af en Scandi stemning her også, så det er en garderobe vinder for masser af forskellige smag og soveværelse stilarter.