Ti fordele For at have dine artikler offentliggjort gennem E-zines

1. du vil blive kendt som ekspert i de emner, du skriver om og det endears potentielle kunder til dig, før de selv besøger din hjemmeside. Faktisk er dette 700-1000% gange mere effektiv end almindelige reklamer. Der er ingen bedre måde at “præ-sælge” dine kundeemner end artiklen markedsføring. Dette vil også give dig og din virksomhed ekstra troværdighed, som vil hjælpe du konkurrerer mod dine konkurrenter.

2. du vil opbygge brand equity for dig, dit websted, din virksomhed og endda din ekspertise ved at indsende artikler til tidsskrifter. Kundeemner og kunder vil begynde at have i tankerne, hvad du kan gøre for dem.

3. du får ekstra eksponering, hvis e-zine udgiver arkiver deres e-zine på deres websted; især blogging er så almindelige i dag. Folk ønsker at læse de igen udgaver, før de træffe beslutning om at abonnere. De mere ezines udgive dine artikler, den bredere dit marked er på internettet. Husk, der er ikke sådan noget som folk bare forbi foran din online butik, i dette tilfælde, din hjemmeside.

4. du vil få folks tillid og øge din troværdighed. Hvis de læser din artikel og kan lide det, de vil ikke være så tilbageholdende med at købe dine produkter og tjenester eller de mindst vil Tilmeld din e-zines. Intet er bedre end at få forhånd solgt trafikker gennem dine artikler; Dette vil sikker øge din fortjeneste.

5. Opret en gratis viral markedsføring for dig ved at lade e-zine forlag til at udgive dine artikler i deres gratis e-bøger. Da folk give dem væk, virker din forfatter ressource box i slutningen af organ i hver af dine artikler som en reklame for din virksomhed vil mangedoble alle over internettet.

6. gratis annoncer byttehandel handel ved at få en artikel-exchange joint venture aftale køre dine joint venture-partner artikler i din egen e-zine, og derefter de køre med venlig i deres e-zine som en udveksling. Det gavner begge veje.

7. du kan købe annoncer plads i andre e-zines, der ikke udgive dine artikler og finde kunder, som du ikke måske har kunnet nå før, hver artikel er offentliggjort i e-zines er ligesom casting en bredere net til at nå nye kunder og trafik, der ville have aldrig fandt din artikel eller hjemmeside før.

8. din artikel kan nyde hændelse skal placeres på udgiverens hjemmeside. Hvis de offentliggør hvert nummer på deres hjemmeside, vil dette opbygge link popularitet for din hjemmeside. SEO (Search Engine Optimization) “Link Pop” strategi pr. definition, jo flere links din hjemmeside har af andre steder, den større betydning skænket din hjemmeside, når store søgemaskiner rang dit websted. At have artikler i offentliggøre i mange e-zines hjælp opbygge du store link popularitet; link popularitet bygger trafik til dit website.

9. opbygge VSP (Virtual salg Person) og placere dem i så mange e-zines, som du kan sende til. Dine artikler virker som dit salg person, der vil sælge og gøre marketing for dig. For at have en succesfuld forretning, nødt du til at udnytte dit arbejde i din virksomhed.

10. en anden god måde at formere din indkomst er ved at blive betalt af folk, der ønsker at ansætte dig til at skrive artikler og bøger for dem, eller endda bede dig om at tale på seminarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.